Pelaajalehti.comin etusivun kysymys on vaihtunut alkaneen viikon kunniaksi. Tällä viikolla kysymme:

PlayStation täytti 20 vuotta. Mikä on PlayStation-konsoleista suosikkisi?

– PlayStation
– PlayStation 2
– PlayStation 3
– PlayStation 4
– PlayStation Portable
– PlayStation Vita
– En pelaa Pleikkareilla
 
Vastata voi rullaamalla alaspäin Pelaajalehti.comin etusivua tai suoraan vaihtoehtoisesti täällä!
 
Omaa vastaustaan voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat perustelut nostetaan esille ensi viikon kyselyuutisessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä.
 

Viime viikon kyselyn tulokset:

Ennakkotilaatko pelejä?

Kyllä, usein (17%)
Toisinaan (52%)
En (31%)
 

Lukijakommentteja aiheesta:

– Lähtökohtaisesti ajattelen, etten osta mitään, ennen kuin tiedän ostohaluani kutittelevasta tuotteesta tarpeeksi. Mitäpä sen kummemmin perustelemaan, totesi TheRajaskel.

– En yksinkertaisesti uskalla luottaa markkinointikoneistojen jauhamiin kuvauksiin peleistä. Odotan aina ehdottomasti lehtien arvosteluja ennen ostopäätöstäni ja silloinkin pyrin demojen ja riippumattomien gameplay-videoiden turvin hahmottamaan pelin mielekkyyttä mahdollisimman tarkkaan. Lisäksi ennakkotilausseteissä tulee yleensä mukana täysin yhdentekevää muovirojua, joilla ei näiden pakettien yleisyydestä johtuen ole edes hienoista keräilyarvoa. En ennakkotilaa, perusteli lindario.

– Nykyään ennakkotilaan lähes jokaisen pelin minkä haluan. Bugisuudesta/laadusta ei tarvitse pahemmin huolehtia, kun pelaan enimmäkseen Nintendon yksinoikeuksia, paljasti Wapazi.

– Joo, aivan liikaa. Ennakkovarasin sekä Pokemon Omega Rubyn että Kingdom Hearts 2.5:n. Molemmista oli pakko saada jonkinlainen ”limited edition”. Jos sitä ensi vuonna työttömänä ehtisi vaikka ihan pelatakin kaikki nämä vuoden aikana hommatut pelit, kertoi Sundance Kid.

Lisää luettavaa