Viikon kysymys: Microsoft osti maineikkaat Obsidian- ja InXile-roolipelistudiot – uhka vai mahdollisuus?

Tämän viikon kysymyksessä udellaan lukijoiden mielipidettä Microsoftin viikonlopun uutispommille.

12.11.2018 12:10

Kuin tiimalasin hiekka ehtyy, on maanantaina viikon kysymyksen aika. Tällä kertaa Pelaajalehti.comin lukijoilta udellaan mielipidettä Microsoftin viikonlopun uutispaukusta, eli maineikkaiden Obsidian Entertainment- ja InXile Entertainment -roolipelistudioiden liittymistä Microsoftin ja Xboxin pelistudioperheeseen. Tarkempia yksityiskohtia tapauksesta voi lukea täältä.

Lukijat äänestivät aiemmin juurikin Obsidian Entertainmentin kehittäneen Fallout: New Vegasin koko sarjan parhaaksi peliksi.

Tämän viikon kysymykseen voi vastata Pelaajalehti.comin etusivulla, mutta myös alla olevasta linkistä. Kysymys vastausvaihtoehtoineen kuuluu seuraavanlaisesti.

Microsoft osti Obsidian- ja InXile-roolipelistudiot. Uhka vai mahdollisuus?

  • Uhka 
  • Mahdollisuus
  • Ei kiinnosta

Vastaa kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia myös Pelaajalehti.comin etusivulta. Omaa vastaustasi ja siihen johtaneita painavia syitä voi perustella alla olevassa kommentointisarakkeessa. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Lisää luettavaa