Viikon kestänyt Steam-määkiminen päättyi tähän: Catherine Classic paljastui ja julkaistiin pc:lle

Catherine paljastui virallisesti pc:lle ja julkaistiin myös samalla.

10.1.2019 16:01

Persona-sarjan kehittäjien draamapulmapeli Catherine on paljastunut ja samalla myös julkaistu ensimmäistä kertaa pc:lle. PlayStation 3:lta ja Xbox 360:ltä alunperin tuttua peliä kaupitellaan Steamissa noin 20 euron hintaan ja se on uutta alustaa varten vaihtanut nimekseen Catherine Classic.

Tarjonnaltaan Catherine Classic koostuu vanhasta tutusta Catherine-sisällöstä, jota on ehostettu sieltä täältä pc:tä varten. Hyödynnettävissä on näin ollen siis 4K-tuki, lukitsematon ruudunpäivitys sekä myös niin englannin- kuin japaninkielinen ääninäyttely.

Catherine Classicia ei kannata kuitenkaan sekoittaa Japanissa pian PlayStation 4:lle ja Vitalle sekä lännessä jossain vaiheessa PS4:lle ilmestyvään Catherine: Full Bodyyn. Ehostusten ohella kyseinen versio pelistä varustetaan myös uudella sisällöllä..

Julkaisija Sega on kiusoitellut Catherine Classicin tulosta koko menneen viikon. Kaikki alkoi, kun Bayonettan Steam-sivuille ilmestyi yllättäen kuva lampaasta, minkä jälkeen lampaat alkoivat ottaa valtaa myös Segan muista Steam-peleistä. Kuten oheinen julkaisutrailerikin osoittaa, ovat lampaat toistuva osa Catherinen painajaisosuuksia.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa