Viikko päättyy yllättäen Xbox Onen eriskummalliseen murhamysteeriin

Deadly Premonitionista tunnetun Hidetaka "Swery65" Suehiron uusin peli on yllättänyt julkaisupäivällään. Ensimmäinen osa episodipohjaisesta D4:stä julkaistaan nimittäin nyt perjantaina.

18.9.2014 22:05

Hidetaka ”Swery65” Suehiron uutuuspeli D4: Dark Dreams Don’t Die on lähempänä kuin moni on saattanutkaan odottaa. Eriskummallisesta Deadly Premonition -kulttipelistä tunnetun kehittäjän Xbox One -kokemus on lyömässä alkutahteja nyt perjantaina 19. syyskuuta pelin ensimmäisen osan saapuessa Xbox Games Storeen noin 15 euron hintaisena tuotteena.

Episodipohjainen D4 on mysteeriseikkailu, joka kietoutuu osin sen päähenkilönä toimivan David Youngin erikoiskyvyn ympärille. Vaimonsa menettänyt David on kykeneväinen elämään uusiksi läpi muistoja, mikä vastaa pelissä eräänlaista aikamatkustamista. Eräs merkittävä osa pelin tarinaa onkin selvitellä perin pohjin, mitä kaikkea Davidin vaimon kuoleman taustalla tapahtuikaan.

D4 julkistettiin viime vuonna eräänä vahvasti Kinectia tukevana pelinä. Mikäli liikkeentunnistus ei kuitenkaan innosta, löytyy pelistä tuki myös perusohjaimelle.

Tiedossa ei vielä ole, millaisella aikataululla D4:n myöhempiä osia on määrä julkaista.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa