Viikinkiteemalla seilaava selviytymispeli Valheim jatkaa mittavien myyntirajapyykkien murskaamista lyhyessä ajassa. Vasta viikon myyntiajan jälkeen pelin kerrottiin yltäneen jo miljoonan kappaleen menekkiin ja nyt hieman vajaan kahden viikon iässä kehittäjä Iron Gate on ilmoittanut, että kahden miljoonan raja on sekin ohitettu.

– Kaikki Iron Gatella ovat arvostaneet todella jokaista viestiä, rakkaudenosoitusta, kysymystä ja ajatusta kaikilta teiltä, joten jatkakaa niiden lähettämistä. Iso kiitos jälleen kaikille teille tämän naurettavan rajapyykin saavuttamisesta alle kahdessa viikossa, kehittäjiltä kerrotaan.

Helmikuun 2. päivänä varhaisjulkaistua Valheimia on myös pelattu aktiivisesti. Viimeksi tänään maanantaina peli on ollut kirjoitushetkellä Steamissa neljänneksi eniten yhtäaikaisia pelaajia kerännyt teos reilulla 360 000 viikingillä. Varjoonsa sen ovat jättäneet vain Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 sekä PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Pelin keskeneräisyys ei ole silti jäänyt tänä aikana huomaamatta. Iron Gatella on esimerkiksi kehoitettu pelaajia pitämään varmuuskopioita maailmoistaan ja hahmoistaan, sillä pelistä löytyneen bugin on huomattu pyyhkivän niitä tieltään. Kehitys toki jatkuu aktiivisesti. Tarkoituksena Valheimin olisi pysyä early access -kuosissa ainakin noin vuoden.

Lähde: Steam (1), (2)

Lisää luettavaa