Pitkällisen early access -vaiheen jälkeen Terraria-henkisen Starboundin valmistuminen alkaa olla vihdoin käsillä. Julkaisija Chucklefish on lyönyt lukkoon, että noin viiden vuoden ajan kehitetty scifiseikkailu saavuttaa pc:llä 1.0-versionsa vihdoin 22. heinäkuuta.

1.0-päivitys tuo Stardboundiin suuren joukon erityisesti tarinasisältöä, mutta onpa luvassa yhtälailla myös tuoreita sivutehtäviä, luolastoja, aseita kuin pelillisiäkin järjestelmiä. Nälkä tekee esimerkiksi Starboundissa vielä paluun vapaaehtoisena riesana ja ollaanpa sen taistelua ja lemmikkejä myös hiomassa eteenpäin.

Tarkan listan kaikesta peliin julkaisupäivänä saatavista herkuista voi katsastaa läpi Chucklefishin keväällä julkaisemasta blogikirjoituksesta. Kehittäjät ovat toki myös huomauttaneet, että Starboundin päivittyminen jatkuu kyllä vielä sen valmistumisen jälkeenkin.

Pc-version lisäksi Starboundin olisi vielä määrä saapua myös konsoleille. Ensiksi konsoliversio saadaan keskeneräisessä kuosissa Xbox Onen Preview-ohjelmaan, minkä jälkeen sen valmistuessa seikkaillaan päästään vielä PlayStation 4:lläkin.

Lähde: Chucklefish

Lisää luettavaa