Remedyn luovana johtajana ja käsikirjoittana ansioitunut Sami Järvi on lähestynyt pelaavaa yleisöä varsin mielenkiintoisella Twitter-viestillä.

– Se on kaikki totta. ”It will happen again, in another town, a town called Ordinary.” Se tapahtuu nyt, Järvi hämmentää.

Viestinsä loppuun Järvi on lisännyt linkin varsin salaperäiseen blogiin, jossa Samantha-niminen nainen kertoo uuden kotinsa kunnostuksesta. Päivien kuluessa taloon liittyen alkaa kuitenkin tapahtua hyvin kummallisia asioita, mikä myös muuttaa koko blogin luonnetta.

Onkin arveltu, että Järvi kiusoittelisi parhaillaan uuden Alan Wake -pelin tulosta. Blogissa on havaittavissa muun muassa monia pelisarjaan liittyviä elementtejä aina valojen tärkeydestä muuan sukeltajaan sekä musteeseen.

Merkittävän kytkös Alan Wakeen lienee kuitenkin Järven Twitter-viestistä löytyvä lainaus. Samainen virke on ilmeisesti nimittäin löydettävissä Alan Wake’s America Nightmaressa kuultavasta Balance Slays the Demon -kappaleesta, kun sen toistaa takaperin.

Remedyn viimeisin julkaistu tuotos on juurikin Alan Wake’s American Nightmare. Peli saapui ladattavaksi alkujaan Xbox Live Arcadeen helmikuussa, mitä seurasi pc-version julkaisu viime kuun loppupuolella. Jo tovin aikaa yhtiö on hakenut uutta väkeä sekä seuraavan sukupolven konsoleille suunnattua peli varten että digitiimiinsä, joka on ollut vastuussa muun muassa Death Rallyn mobiiliversiosta.

Lähde: Sam Lake (Twitter)

Lisää luettavaa