Vihdoin pelikuvaa! Tältä näyttää Call of Duty: Black Ops IIII:n battle royale -tila toiminnassa

Beta-testin lähestyessä Activision ja Treaycrh ovat näyttäneet viimein pelikuvaa Black Ops IIII:n battle royale -toiminnasta.

6.9.2018 22:12

Call of Duty: Black Ops IIII:n uudesta Blackout-tilasta on ripotellut tällä viikolla jatkuvasti enemmän ja enemmän yksityiskohtia. Ensin alkuviikosta kuultiin uuden battle royale -kokemuksen pelaajamääristä ja zombeista, mitä seurasi ensimmäinen karttakurkistus aiemmin keskiviikkona. Nyt tarjolla on viimein pelikuvaa näyttävä traileri.

Uusi video on Call of Dutylle tyypillisesti hyvin tyylitelty, mutta se pursuaa silti paljon pelillisiä yksityiskohtia. Esille nostetaan niin Blackout-tilan tarjoamia liikkuvuusmahdollisuuksia, toiminnan luonnetta kuin ympäristöjen ja sen sisuksista löytyvien vaarojen vaihtelua. Tiimityöskentelykään ei näytä unohtuneen.

Uusi Blackout-tila saapuu Black Ops III:n ennakkotilaajien testiin ensi viikolla ensin PlayStation 4:llä 10. syyskuuta ja lopulta Xbox Onella ja pc:llä 14. syyskuuta. Pc:llä pelajaille on luvattu myös avointa betailua 15. syyskuuta alkaen. Testailut päättyvät 17. päivä.

Kokoversio Call of Duty: Black Ops IIII:stä julkaistaan 12. lokakuuta.

Lisää luettavaa