Vihaiset linnut vaihtavat valomiekat Transformers-universumiin

Rovio ja Hasbro ovat tuomassa markkinoille pian Angry Birds Transformers -tuoteperheen.

16.6.2014 17:56

Kotimainen viihdeyhtiö Rovio on ryhtynyt uuteen yhteistyöhön lelu- ja lautapelivalmistaja Hasbron kanssa. Tuoreen sopimuksen myötä Rovion Angry Birds -brändi ottaa jälleen yhden uuden ulkomuodon, sillä vihaiset linnut sulautetaan seuraavaksi yhteen Transformers-universumin kanssa.

– Olemme erittäin innoissamme voidessamme yhdistää ikonisen Transformers-universumin Angry Birdsin erikoiseen maailmaan. Tämä yhdistelmä tulee vetoamaan sekä heihin, jotka kasvoivat brändin kanssa 80-luvulla, että myös nykyisiinkin faneihin, Rovion markkinointipomo Blanca Juti julistaa.

Yhteistyön myöntä Rovio ja Hasbro ovat tuomassa markkinoille joukon uusia Angry Birds Transformers -tuoteperheeseen kuuluvia tuotoksia. Tuotteiden joukkoon mahtuu muun muassa kokonaan uusi mobiilipeli, josta yksityiskohtia ei ole vielä erityisemmin jaettu.

Aikaisemmin Rovio ja Hasbro ovat tehneet yhteistyötä pelien kanssa kommunikoivien Telepod-lelujen muodossa. Myös Angry Birds Transformersista tällaisia on luonnollisesti tekeillä.

Lähde: Rovio

Lisää luettavaa