Vietä joulu oman pulusi kainalossa: Hatoful Boyfriend on pian taas täällä!

Vuotta ei tarvitse päättää ilman uutta Hatoful Boyfriend -peliä. Juhlapyhien mukaan teemoitettu Holiday Star saapuu vielä jouluksi.

8.12.2015 22:58

Julkaisija Devolver Digital on vahvistanut julkaisupäivän ”puludeittipeli” Hatoful Boyfriend: Holiday Starille. Höyhenkansan kanssa päästään sosialisoimaan jälleen pc:llä joulukuun 15. päivä, kun taas PlayStation 4:lle ja Vitalle se liihottaa alkaen 22. joulukuuta.

Holiday Star on eräänlainen juhlapyhien mukaan teemoitettu jatko-osa ensimmäiselle Hatoful Boyfriendille, jossa pelaajat ohjasivat St. PigeoNationsin kyyhkylukion ainoaa ihmisopiskelijaa yrittäen luoda ystävyyssuhteita paikallisten lintujen kanssa. Holiday Star perustuu alkujaan vuonna 2011 julkaistuun japanilaiseen visuaaliseen novelliin, johon nähden uutukaisen ulkoasua on terävöitetty jonkin verran ja onpa sitä myös sisällöllisesti ja teknisesti myös pyritty muutenkin sujuvoittamaan.

– Vedin yhtenä jouluna kovat kännit kauppakeskuksen Cheesecake Factory -ravintolassa ja rakastelin tarjoilijaa Santa’s Workshop -puodissa aivan Banana Republic -vaatekauppaa vastapäätä. Mutta joo, ostakaa Hatoful Boyfriend: Holiday Star, toteaa julkaisija Devolver Digitalin talouspäällikkö Fork Parker yhtiön tuoreessa tiedotteessa.

Hintaa Holiday Starille on kertymässä noin kymmenisen euroa. Pelaaja-lehden arvostelun edellisestä sarjan osasta voi katsastaa tästä.

Lähde: Devolver Digital

Lisää luettavaa