Vieläkö Ultra-kombot ovat hallussa? Uusi Killer Instinct -kausi starttasi

Killer Instinct saa jälleen uutta sisältöä Iron Galaxyn hallinnoiman toisen tuotantokauden lähtiessä vauhtiin.

15.10.2014 22:32

Microsoftin Xbox One -mätkintäpeli Killer Instinct on saanut käyntiin niin sanotun toisen tuotantokautensa.

Uuden tuotantokauden myötä pelin käyttöliittymä on laitettu uusiksi, resoluutiota nostettu 900p-asteelle ja samalla pelihahmot keräävät nyt taisteluissa kokemusta tavalla, mikä auttaa avaamaan esimerkiksi uusia varusteita hahmoille tavanomaista nopeammin. Kaiken tämän ohessa taisteluja on myös tasapainoitettu ja tietysti uusi satsi hahmoja on lisäksi aloittanut rantautumisensa peliin.

Ensimmäisinä uusina hahmoina mukaan taisteluun liittyvät sekä Maya että TJ Combo, mutta kaikkiaan tulossa on vielä myös kuusi muuta taistelijaa. Toisen tuotantokauden taistelijoita voi ostaa peliin joko yksittäin viiden euron kappalehintaan tai sitten parin erilaisen paketin muodossa. 20 euron hintainen Combo Breaker -setti tarjoaa pääsyn kaikkiin uusiin hahmoihin, kun ne vain tulevat saataville, kun taas 40 euron Ultra Edition antaa hahmoille esimerkiksi heti kättelyssä myös läjän varusteita ja asusteita, joista muutamat ovat yksinoikeuksia Ultra Editionille.

Kaupan päälle Ultra Editionin ostajat saavat myös Killer Instinct 2:n käännettynä Xbox Onelle. Peli on varustettu sekä verkkomoninpelillä että myös tuhanteen gamerscore-pisteeseen asti yltävällä saavutusryppäällä.

Jatkossakin Killer Instinctia voi kyllä pelata myös ilmaiseksi. Tällöin pelaajan käytössä on kerralla aina yksi ilmainen hahmo, joka vaihtuu viikottain.

Toisin kuin ensimmäisen Killer Instinct -kauden kohdalla, ei toisesta ole enää vastuussa nykyisin osana Amazonia toimiva Double Helix -pelistudio. Tällä kertaa peliä hallinnoi yhdessä Microsoftin kanssa Iron Galaxy, joka tunnetaan muun muassa Divekickista ja Street Fighter III: 3rd Striken Xbox 360- ja PlayStation 3 -käännöksistä.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa