Vieläkö sinussa henki pihisee? Dark Souls II nimittäin laajenee!

Dark Souls II:lle on kuin onkin tulossa lisäsisältöä. Ensimmäisenä luvassa on Crown of the Sunken King -seikkailu, joka lyö aluille The Lost Crownsiksi kutsun trilogian.

25.8.2014 15:05

Maaliskuussa kauppoihin putkahtanut Dark Souls II on saamassa lisäsisältöä. From Softwaren toimesta peliin on parhaillaan kehitteillä kolmiosainen lisäsisältöseikkailu The Lost Crowns, joka päästää Dark Souls -pelaajat tutkimaan jälleen uusia alueita sekä tietenkin pieksemään myös uusia vihollisia.

The Lost Crowns -trilogiassa pelaajat lähtevät seikkailun nimen mukaisesti jahtaamaan Dark Souls II:n maailmaan kadonneita kuninkaiden kruunuja. Ensimmäisenä seikkailu, Crown of the Sunken King, vie pyramideja piilottelevaan maanalaiseen luolaan, joista yhden kruunuista uskotaan löytyvän – tarkasti vartioituna tietenkin.

Crown of the Sunken King on saamassa julkaisunsa pc:llä ja Xbox 360:llä 22. päivä heinäkuuta ja PlayStation 3:lla 23. kesäkuuta. Sille jatkoa tarjoaa elokuun 26. ja 27. päivä Crown of the Old Iron King ja lopulta seikkailun päättää Crown of the Ivory King syyskuun 23. ja 24. päivä.

Hintatietoja yksittäin ostettujen lisäsisältöjen suhteen ei ole vielä vahvistettu. Steamiin ja PlayStation Storeen saataville saadaan kuitenkin kausikortti, jolle hintaa näyttäisi kertyvän 20 euroa.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa