Vieläkö on toivoa? Ongelmissa pyörinyt uusi RollerCoaster Tycoon myöhästyy

Atari on ymmärtänyt lykätä uuden RollerCoaster Tycoon -pelinsä julkaisua. Riittääkö se kuitenkaan pelastamaan uhkaavalta näyttävässä tilassa olevaa peliä.

13.11.2015 20:34

Atari on päätynyt lykkäämään huvipuistosimulaattori RollerCoaster Tycoon Worldin julkaisua. Viime syksynä joulukuulle lupailtu peli onkin saapumassa nyt ulos ensi vuoden alussa, jotta Atari voisi varmistaa, että sillä olisi käsissään tähän mennessä ”paras ja innovatiivisin” RollerCoaster Tycoon -kokemus.

Päätökseen Atari päätyi pelistä hiljattain järjestetyn lyhyen beetatestin jälkeen. Yhtiö onkin luvannut, että RollerCoaster Tycoon Worldin saama lisäkehitysaika käytetään ensisijaisesti juuri pelaajapalautteeseen vastaamiseen, kuten pelin ominaisuuksien hiomiseen ja monipuolistamiseen.

Tähän mennessä maailmalla on seurattu lähinnä kauhulla, mitä RollerCoaster Tycoon Worldista vielä tuleekaan. Pelin ruorissa on ollut tietävästi ainakin kolme eri kehittäjää viimeisen noin vuoden aikana, eikä siitä nähty materiaalikaan ole juuri vakuuttanut. Aiemmin tänä vuonna naurunaihetta aiheutti esimerkiksi pelin ulkoasu, jonka moni katsoi olleen heikompi kuin yli kymmenen vuotta vanhan RollerCoaster Tycoon 3:n. Pelin silloinen kehittäjä Area 52 Games päätyikin myöhemmin lupaamaan, että se parantaa vielä pelinsä grafiikkaa.

Parhaillaan peliä työstää Nvizzio Creations niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneille.

Lähde: Atari

Lisää luettavaa