Vieläkö fiasko pahenee? Tony Hawk 5 myöhästyy lisää vanhoilla konsoleilla

Tony Hawk's Pro Skater 5:n julkaisu on ollut käsittämättömän kiusallista seurattavaa, ja tilanne vain pahenee.

22.10.2015 18:33

Tony Hawk’s Pro Skater 5:n painajaismainen julkaisu vain pahenee pahenemistaan.

Nykysukupolven konsoleille kuun alussa äärimmäisen rikkinäisenä ja keskeneräisenä julkaistua peliä ei ilmeisesti nähdä edellisellä sukupolvella vielä pitkään. Pelin PlayStation 3- ja Xbox 360 -versioiden oli määrä ilmestyä marraskuun puolessavälissä, mutta niiden julkaisu näyttäisi nyt siirtyvän pitkälle ensi vuoden puolelle.

– Työskentelemme kehittäjien kanssa tällä hetkellä tiiviisti korjataksemme yhteisömme ilmaisemat ongelmat. Olemme keskittäneet kehitysresurssimme PS4:n ja Xbox Onen korjauksiin ja sisältöpäivityksiin, joten päätimme viivästyttää THPS5:n julkaisua PS3:lla ja Xbox 360:lla, pelin julkaisija Activision kommentoi.

Edellisen sukupolven konsoliversiot eivät ole vielä saaneet minkäänlaista virallista julkaisupäiväarviota. 

Päätös lienee paras mahdollinen ratkaisu tällä hetkellä, sillä nykysukupolven versioiden tämänhetkinen tila ei anna Activisionille juuri juhlan aihetta. Tony Hawk’s Pro Skater 5:n arvostelukoodeja ei lähetetty medialle ennen julkaisua, ja syy ratkaisuun on tullut kivuliaan selväksi viime viikkoina. Pelin keskiarvopistemäärä ammattiarvosteluja keräävässä Metacritic-palvelussa on vaivaiset 40 pistettä sadasta, siinä missä palvelun käyttäjät ovat antaneet sille vielä murskaavammat 1,9 pistettä kymmenestä.

Lähde: Eurogamer, VG247

Lisää luettavaa