Vieläkö Destiny innostaa? House of Wolves -laajennus saapuu toukokuussa – katso traileri

Destinyn uusi House of Wolves -laajennus on päivätty kokonaan uuden trailerin kera.

13.4.2015 17:34

Destinyn seuraava suuri laajennusosa House of Wolves on saanut julkaisupäivänsä. Xboxeilla räiskintää harrastavat pelaajat voivat odottaa uusien seikkailujen rantautuvan peliin 19. toukokuuta, kun taas Euroopassa PlayStation-pelaajat pääsevät uuteen seikkailuun mukaan toukokuun 20. päivä.

Julkaisuajankohdat ovat selvinneet House of Wolvesille omistetulla uudella trailerilla. Videolla ei ole pelikuvasta tietoakaan, mutta sen sijaan se viestiikin hieman varoen siitä, mitä tarinan osalta tuleman pitää.

House of Wolves on järjestyksessään toinen mittavampi lisäosa Destinyyn. Sen luvataan lisäävän peliin niin uusia tarinatehtäviä, kolme uutta moninpelikarttaa kuin myös tuoreen Strike-yhteistyötehtävän. Myös jonkinlainen uusi moninpelitila tekee sen myötä samalla tuloaan, kuten myös eräänlainen uusi areenaelämys.

House of Wolves kuuluu osaksi Destinyn noin 35 euron kausikorttia. Aiemmin kausikortilla on voinut jo saada pelin The Dark Below -laajennuksen, joka julkaistiin alkujaan viime joulukuussa. Yksinään ostettuna sille kertyi hintaa 20 euroa.

Lähde: Bungie

Lisää luettavaa