Vielä voit löytää kesäpulusi – legendaarinen Hatoful Boyfriend palaa elokuussa

Elokuussa on aika palata St. Pigeonationsiin, sillä uusi Hatoful Boyfriend alkaa olla valmis,

31.7.2014 00:31

Suomen kesää on siunattu tänä vuonna useilla hellepäivillä, mutta kenties se kuumin päivä on kuitenkin vielä edessä. Viime kesäkuussa julkistettu uusi Hatoful Boyfriend on saanut nyt nimittäin julkaisupäivän. Sekä Windowsilla, OS X:llä että Linuxilla pulujahti aloitetaan 21. elokuuta.

Yhdysvaltalaisen Devolver Digitalin julkaisema ja brittiläisen Mediatonic-studion kehittämä tuore Hatoful Boyfriend on eräänlainen uusioversio alkujaan vuonna 2011 julkaistusta samaa nimeä kantaneesta japanilaisesta visuaalisesta novellista. Kuten alkuperäinen teos, kertoo uusioversio haarautuvan tarinan nuoresta naisesta, joka ainoana ihmisenä päätyy opiskelijaksi St. Pigeonationsin pululukioon. Kuten lukioissa yleensä(?), ei koulunkäynti Hatoful Boyfriendissakaan koostu vain opiskelusta, vaan myös romantiikkakin nostaa silloin tällöin aina päätään.

Uusi Hatoful Boyfriend tuo kolmisen vuotta vanhan klassikon viimein toden teolla teräväpiirtoaikaan. Uutta sisältöäkin on lisäksi tarjolla muun muassa kokonaan uudella skenaariolla, jonka luomisesta on vastannut itse sarjan luoja Hato Moa.

Peliä voi parhaillaan ennakkotilata muun muassa Steamista, jossa siitä on tarjolla digitaalinen erikoisversio. Itse pelin ohella erikoisversio pitää sisällään alkuperäisen Hatoful Boyfriendin, pelin musiikkiääniraidan, sarjakuvan, taustakuvia ja St. Pigeonationsin vuosikirjan.

Lähde: Devolver Digital

Lisää luettavaa