Vielä kerran tunteella! Metal Gear -julkaisutrailerissa kohtaavat nostalgia ja evoluutio

Hideo Kojiman mahdollisesti jopa viimeinen Metal Gear Solid -traileri on ulkona. Ja tietysti se on täynnä muistoja.

26.8.2015 10:56

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain saadaan kauppoihin ensi viikolla, joten tietysti pelistä on julkaistu nyt julkaisutraileri pelikansan ihmeteltäväksi. Uusi video on jälleen itse Hideo Kojiman ohjaama ja editoima tuotos, joka Konamin nykytilan tuntien voi hyvinkin olla myös viimeinen Metal Gear -aiheinen traileri, jonka herralta koskaan saamme.

Uusi traileri käynnistyy nostalgisissa tunnelmissa kertaillen klassisia tapahtumia Metal Gear Solidin historiasta siirtyen lopulta esittelemään aiempaa laajemmin erityisesti The Phantom Painissa kohdattavaa uutta ultimaattista robottiuhkaa. Spoilereita pelkäävien kannattaakin jälleen pariin otteeseen miettiä, onko trailerin loppupuoliskoa miten kannattavaa katsoa.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain julkaistaan niinkin nopsaan kuin 1. syyskuuta niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin sekä vanhemman sukupolven konsoleille. Pelin lähestyvää julkaisua on kuluvalla viikolla tosin varjostanut epäselvyys sen mikromaksujen luonteesta. Pelisivusto GameSpot ilmaisi maanantaina huolensa siitä, että pelin sisältämä mahdollisuus hyökätä muiden pelaajien rakentamien Mother Base -tukikohtien kimppuun saattaisi olla piilotettu maksuseinämän taakse. Konami on myöhemmin kiistänyt tämän ja luvannut, että pelin kyseisen ominaisuuden yhteydessä löytyvät mikromaksut toimivat vain ”kiihdyttimenä” Mother Basen hyökkäyksiin ja puolustamisiin liittyvissä asioissa ja että pelistä löytyvää virtuaalivaluuttaa on mahdollista hankkia pelaamalla. Lisätietoja Konami on luvannut kertoa järjestelmästä lähempänä julkaisua.

Toisten pelaajien tukikohtien kimppuun hyökkääminen on erillinen ominaisuus kuin The Phantom Painin oma Metal Gear Online -verkkopeliosuus. Metal Gear Online -sotiminen käynnistetään konsoleilla lokakuussa ja pc:llä ensi vuoden alussa.

Lähde: GameSpot, PC Gamer, Eurogamer,

Lisää luettavaa