Vielä ehdit: Nappaa vanha kunnon Operation Flashpoint ilmaiseksi

Bohemia Interactive täyttää 15 vuotta ja jakelee näin ollen debyyttipeliään maanantai-iltaan asti ilmaiseksi. ILMAISEKSI!

18.5.2014 14:15

Tsekkiläinen pelitalo Bohemia Interactive täyttää tässä kuussa 15 vuotta ja sekös tarkoittaa pelaajille iloisia asioita. Juhlistaakseen jo varsin vaikuttavaa taivaltaan on Bohemia tarjonnut sotilassimulaatioista kiinnostuneille mahdollisuuden ladata Arma: Cold War Assault -pelinsä ilmaiseksi Steamista.

Pelin lataaminen onnistuu sen oman Steam-tuotesivun kautta. Sivulla annetun tiedon mukaan tarjous päättyy maanantai-iltana kello kahdeksalta Suomen aikaan.

Arma: Cold War Assault on ensimmäinen peli, jonka Bohemia Interactive sai koskaan ulos kaupalliseen myyntiin. Pelin julkaisu tapahtui vuonna 2001, jolloin se myös kantoi vielä nimeä Operation Flashpoint. Nykyisin nimi on visusti Codemastersin hallussa, miksi Bohemia on ujuttanut tuotoksensa osaksi Arma-sarjaansa.

Mikäli Arma kiinnostaa myös laajemmin, ovat muut sarjan pelit Steamissa nyt myös alennuksessa maanantai-iltaan asti. Mikäli Arma II:n myös jo omistaa Steamin ulkopuolisena pelinä, tarjoaa Bohemia kyseisille pelaajille mahdollisuuden napata kyseisen pelin Steam-kirjastoonsa veloituksetta. Lataus tehdään Steamissa pelin CD-avaimen avulla.

Lähde: Bohemia Interactive

Lisää luettavaa