Sarjakuvien sivuilta elokuvaksi ja omaksi pelikseenkin taipunut Scott Pilgrim on tarkoitus muuttaa myös animaatiosarjaksi.

The Hollywood Reporter -sivusto raportoi, että Scott Pilgrim -animaatiosarja on parhaillaan suunnitteilla Netflixillä sekä The Umbrella Academysta tunnetulla Universal Cable Productionsilla. Scott Pilgrim -luoja Bryan Lee O’Malley olisi hankkeessa mukana vastaavana tuottajana ja käsikirjoittajana yhdessä uutta Pelottaako?-sarjaa (Are You Afraid of the Dark) luomassa olleen BenDavid Grabinskin kanssa. Scott Pilgrim -elokuvasta vastannut Edgar Wright on hänkin mukana projektissa vastaavan tuottajan tittelillä.

Varsinaisesta animaatiotyöstä olisi näillä näkymin vastaamassa Devilman Crybabyn muun muassa työstänyt animaatiostudio Science Saru. Projekti on edelleen kuitenkin varhaisessa vaiheessa, eikä Netflix ole varsinaisesti tehnyt siitä vielä konkreettista tilausta. Minkäänlaista aikataulua sen potentiaaliselle ilmestymiselle ei siis myöskään ole.

Alkunsa Scott Pilgrim sai sarjakuvamuodossa vuonna 2004 koostuen lopulta kaikkiaan kuudesta pokkarista. Sarjakuva kertoo lähettityttöön rakastuvasta nuorukaisesta Scott Pilgrimistä, jonka maailma on yhdistelmä oikean elämän todellisuutta ja runsaita videopeliyksityiskohtia.

Scott Pilgrim vs. The World -peli sai hiljattain uudelleenjulkaisun vuosien myyntikadon jälkeen.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa