Videopelejä olympialaisiin? Kansainvälinen olympiakomitea järjestää eSports-foorumin tässä kuussa

Kansainvälinen olympiakomitea järjestää parin viikon päästä eSports-foorumin, joka tuo yhteen olympialiikkeen ja eSportsin edustajia.

3.7.2018 06:11

eSports pääsee tässä kuussa urheilun mittakaavassa arvovaltaiseen seuraan.

Kansainvälinen olympiakomitea on kertonut järjestävänsä yhteistyössä urheilun lajiliittojen kansainvälisen kattojärjestö GAISF:n kanssa 21. heinäkuuta Sveitsin Lausannessa eSports-foorumin. Foorumi tuo yhteen mm. eSports-pelaajia, joukkueita, tapahtumajärjestäjiä sekä olympialiikkeen edustajia keskustelemaan ja oppimaan toisiltaan. Kansainvälisen olympiakomitean urheilujohtaja Kit McConnellin mukaan tavoitteena on myös oppia ymmärtämään yhteistyömahdollisuuksia olympialiikkeen ja eSportsin välillä.

-Kansainvälinen olympiakomitea ja GAISF seuraavat tarkasti eSportsin ripeää kehitystä ja odotamme todella kiinnostavaa vuoropuhelua, McConnell kommentoi.

-eSports-foorumi tarjoaa tärkeän ja äärimmäisen arvokkaan mahdollisuuden ymmärtää syemmin eSportsia, sen vaikutusta ja tulevia suuntia, jotta voimme yhdessä löytää keinot tehdä yhteistyötä kaiken urheilun yhteisen edun eteen, GAISF:n puheenjohtaja Patrick Baumann kertoo.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa