Verta, suolenpätkiä ja yhteistyötä tarjoileva Killing Floor 2 sai virallisen julkaisupäivän

Verellä mässäilevä Killing Floor 2 alkaa vihdoin valmistua. Näin ollen peli loikkaa samalla PS4:lle.

12.8.2016 16:24

Yhteistyövetoisen Killing Floor 2 -räiskinnän virallinen julkaisu alkaa olla käsillä. Marraskuun 18. päivä kehittäjä Tripwire Interactive on laittamassa Steamin puolella lopun pelin early access -vaiheelle, minkä myötä se saapuu samalla saataville myös PlayStation 4:lle.

Virallisen julkaisun tapahtuessa Killing Floor 2 saadaan hankittavaksi sekä ladattavassa että fyysisessä muodossa. Pelin fyysisille versioille on kertymässä hintaa 40 euroa ja ne pitävät sisällään peruspelin lisäksi digitaalisen taidekirjan ja ääniraidan kaltaisia pieniä bonuksia. Vastaavanlainen 40 euron setti on mahdollista hankkia myös latausmuodossa, minkä lisäksi ainakin pc:llä pelin 27 euron perusversion myynti jatkuu julkaisun jälkeen myös normaalisti.

Early accessin kautta Killing Floor 2 on ollut koettavissa jo aina viime vuoden keväästä alkaen, jolloin sen kerrottiin olleen ”hiotussa beetavaiheessa”. Peli on jatko-osa Unreal Tournament 2004:n modina syntyneelle alkuperäiselle Killing Floorille, joka menestyksensä kautta kasvoi vuonna 2009 omaksi itsenäiseksi pelikseen.

Killing Floorin lisäksi sen Tripwire Interactive on tullut tutuiksi myös Red Orchestran ja Rising Stormin kaltaisista räiskintänimikkeistä.

Lähde: Tripwire Interactive

Lisää luettavaa