Verta, massoja ja rujoja katseita – tältä näyttää uusi Berserk-peli

Uusi Berserk-peli on saanut jo uudemman trailerin, jossa annetaan hieman jo vilausta uuden pelin Dynasty Warriors -henkiseen toimintaan.

27.6.2016 10:10

Koei Tecmo on julkaissut ensimmäisen kunnollisemman trailerin hiljattain paljastamastaan Berserk-aiheisesta pelistä. Suosittuun manga- ja animesarjaan pohjautuvasta toimintaeepoksesta on saatu samalla sekä pari ruutukaappausta että myös hieman lisätietoja koskien erityisesti sen sisältötarjontaa.

Uusi video antaa ensinäytteen pelin toiminnasta, joka mukailee tyylillisesti hieman Dynasty Warriors -sarjaa. Esikuvaansa nähden uusi peli ottaa aseiden heilutteluun tosin selvästi synkemmän ja brutaalimman otteen, mikä onkin vähintä, mitä uudelta Berserk-seikkailulta sopiikaan odottaa.

Tarkoituksena Berserk-pelin on käynnistyä tarinallisesti lähdemateriaalin Golden Age Arc -osuudesta ja kestää aina sen Millennium Falcon Arciin asti. Japanissa peli julkaistaan jo 21. syyskuuta, kun taas länsijulkaisun osalta tiedossa on vasta vain se, että peliä päästään pelaamaan täällä PlayStation 4:llä, Vitalla ja pc:llä.

Peliä kehittää juurikin Dynasty Warriors -sarjasta tunnettu Omega Force.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa