Verkkoräiskintä Paladins uudistaa hahmonkehitystään – yhtäläisyydet Star Wars Battlefront II:n kanssa räväyttivät hälytyskellot heti soimaan

Verkkoräiskintä Paladins on onnistunut saamaan huolestuneita katseita puoleensa esittelemällä uuden hahmonmuokkausjärjestelmän.

2.12.2017 17:26

Ilmaisverkkoräiskintä Paladins on esittelemässä uudenlaisen keinon muokata sen verkko-otteluissa käytettävissä olevia hahmoja. Parhaillaan testipalvelimilla on mahdollista kokeilla Cards Unbound -nimistä järjestelmää, jossa hahmoilleen valitaan käyttöön viisi erilaisia näiden kykyjä säätelevää korttia, joita on mahdollista parannella keräämällä lisää kyseisiä kortteja loottilaatikoita avaamalla,

Idea kuulostaa jossain määrin samalta kuin kohun keskellä olleen Star Wars Battlefront II:n Star Card -järjestelmä, miksi pelaajat ovatkin ehtineet jo esittää huolensa muutoksesta. Paladinsin kehittäjä Hi-Rez kertoo ymmärtävänsä tämän, miksi se ei ole aikeissa myydä kortteja antavia laatikoita ennen kuin se säätänyt kuntoon niiden taloustasapainon pelaajadataan perustuen.

Hi-Rez uskoo, että isoin osa Paladinsin pelaajista ei tule uuden korttijärjestelmänkään kanssa käyttämään rahaa peliin, ja että pelistä saadaan sen myötä vielä viihdyttävä kaikille. Tavoitteena kehittäjillä on ollut miellyttåå uudistuksilla niin satunnaista pelaajakuntaa kuin kilpailullisempaakin kansaa.

Tasapainotuksena uusien kykykorttien käyttöä on rajattu Ranked-otteluissa niin, että pelaajilla on automaattisesti käytössä kaikki mahdolliset kortit tasoon kolmeen kiinnitettynä. Korttien tasoerot nousevat näin ollen esiin siis nimenomaan pikapeleissä, joissa sentään myös kaikki ykköstason kortit ovat pelaajilla oletuksena käytössä.

Lähde: Paladins, Reddit

Lisää luettavaa