Verkkoräiskintä Dirty Bomb riisutaan kokonaan mikromaksuista

Aktiivisesta kehityksestä poistuvasta Dirty Bomb -räiskeestä tehdään täysin ilmainen.

11.1.2019 18:36

Aktiivisesta kehityksestä poistuva verkkoräiskintäpeli Dirty Bomb on vastaanottamassa ensi viikolla viimeisen isomman päivityksensä. Tammikuun 15. päivä peli saa muutamia bugiviilauksia, mutta samalla se riisutaan kokonaan maksullisesta RAD-valuutasta.

Valuutan katoamisen myötä Dirty Bomb muuttuu täysin ilmaiseksi. Pelatessa siinä ansaitaan yhä kyllä pelin sisäistä Credits-valuuttaa, jolla hankkia voi edelleen tavaraa, mutta mistään ei veloiteta oikeaa rahaa. Tämä pätee niin kosmeettisiin asioihin kuin aina pelin hahmotarjontaan asti. Samalla yleisesti pelissä ansaittava valuutan määrä nopeutuu ja käyttämättömät RAD-hilut muuttuvat suoraan krediiteiksi.

Joukko pelin valikoimasta aiemmin postuneita väliaikaisia esineitä tekee samassa yhteydessä paluun ja myös Steam-vaihtokauppojen tekemistä monipuolistetaan. Kehittäjä Splash Damagen mukaan päivityksen onkin tarkoitus toimia eräänlaisena juhlintana kaikelle sille, mitä pelissä on saatu aikaan sen elinaikana.

Palvelimien osalta Dirty Bombin elämän pitäisi jatkoa ainakin toistaiseksi. Viime vuonna kehityksen päättymisestä ilmoittaessaan Splash Damage totesi, että se pitää Dirty Bombin aktiivisena pelaajamääriä tarkkaillen. Nähtäväksi jää, josko pelin muuttuminen tyystin ilmaiseksi on jotenkin muuttanut kyseistä suunnitelmaa.

Lähde: Dirty Bomb (kotisivu)

Lisää luettavaa