Taskuhirviöiden oma areenapohjainen verkkotoimintapeli Pokémon Unite on saanut julkaisupäivän myös mobiililaitteiden osalta. Sekä Android- että iOS-omistajat pääsevät mukaan taisteluun 22. syyskuuta alkaen, kun taas ennakkorekisteröintien kerääminen on käynnistynyt jo.

Mikäli peli saa ennen julkaisuaan tarpeeksi ennakkorekisteröintejä, on mobiiliversion julkaisussa luvassa pieniä palkintoja. 2,5 miljoonaa rekisteröintiä tarkoittaisi mobiilipelaajille välitöntä ilmaispääsyä pelin Pikachu-hahmoon ja 5 miljoonan satsi toisi tälle myös ylimääräisen festivaaliasusteen.

Parhaillaan ilmaiseksi pelattava Pokémon Unite on saatavilla Switchille. Peliin kyseisellä alustalla ennen elokuun loppua kirjautuvat saavat ilmaislahjana pääsyn Zeraora-taskuhirviöön. Linkittämällä tunnuksensa mobiiliversioon, voi kyseisen hirviön siirtää käyttöön myös sinne.

Mobiilijulkaisun myötä Pokémon Uniten on määrä tukea myös vielä alustojen välistä moninpeluuta.

Mitä tulee Pokémon Uniten tulevaan sisältöön, on pelin vahvistettu saavan seuraavaksi valikoimiinsa lisähirviöt Mamoswinen ja Sylveonin. Tarkkaa julkaisuajankohtaa niille ei ole kuitenkaan vielä annettu.

Lähde: Pokémon Unite (kotisivu)

Lisää luettavaa