Verkkopeliä, valokuvaustilaa ja avoimen maailman seikkailua – uusi seitsemän minuutin traileri sukeltaa syvälle Switchin yllättävään Super Mario 3D World -versioon

Super Mario 3D Worldin paluusta tiedetään taas aina vain enemmän.

13.1.2021 21:04

Nintendo on julkaissut uuden seitsenminuuttisen videon esitelläkseen aina vain laajemmin ensi kuussa Switchille ilmestyvää Super Mario 3D World + Bowser’s Fury -julkaisua.

Video muistuttaa ensikädessä, mitä Wii U:lle seitsemän vuotta sitten tarjottu Super Mario 3D World -loikinta oikein alun perin tarjosikaan, ja uppoutuu sitten myös muutamiin uudistuksiin. Pääpelissä näitä edustavat niin valokuvaustila kuin mahdollisuus lähteä pelaamaan tasoloikkaseikkailua nyt netin välityksellä paikallisen yhteistyöpeluun ohella.

Switch-version uusi Bowser’s Fury -osuus esitellään sekin nyt aina vain tarkemmin. Kuten eilinen traileri vihjasi, päästää se tutkimaan kokonaan uutta aiempaa avoimemmaksi suunniteltua Lake Lapcat -pelialuetta, jota terrorisoi aina tasaisin väliajoin raivon valtaan yltyvä jättimäinen Fury Bowser. Tätä vastaan olisi tarkoitus taistella keräämällä ympäristöstä löytyviä Cat Shine -tähtiä, jotka avaavat Marion käyttöön oman muodonmuutosmahdollisuuden.

Bowser’s Fury -seikkailussa Mariota avustaa Bowser Jr., jonka toinen pelaaja voi halutessaan ottaa myös ohjaksiin.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury tuodaan Swtitchille 12. helmikuuta.

Lisää luettavaa