Verdun-kehittäjät paljastivat uuden ensimmäisen maailmansodan räiskintänsä – Alpeille sijoittuvan WWI-pelin traileri julki

Isonzo on jatkoa Blackmill Gamesin ja M2H:n suositulle WWI Game Series -pelisarjalle.

25.3.2021 11:09

Kehittäjät Blackmill Games ja M2H ovat julkistaneet ensimmäisen persoonan räiskintäpeli Isonzon, jonka kerrotaan sijoittuvan ainutlaatuiseen ympäristöön ja lähtöasetelmiin.

Isonzo on jatkoa studioiden suositulle WWI Game Series -pelisarjalle. Sarjaan kuuluu vuoden 2015 hittipeli Verdun ja sen jatko-osa Tannenberg. Verdun tapahtuu ensimmäisen maailmansodan länsirintamalla, kun taas Tannenberg sijoittuu itäisille taistelukentille.

Isonzo vie pelaajan Italian sotatantereelle. Pelin hehkutetaan olevan edeltäjiensä tapaan hyvin realistinen ja yksityiskohtainen, nojaten perusteelliseen tutkimukseen kyseisestä ajanjaksosta. Kehittäjät kertovat vuoristoympäristön mahdollistavan täysin uudenlaisen pelimekaniikan käyttämisen Italian armeijan esittelyn lomassa. Isonzon julkistustraileri on katsottavissa uutisen lopusta.

Uusi Offensive-pelitila heittää pelaajat Italian keskeisille historiallisille taistelukentille. Pelisarjassa ennennäkemättömät Italian joukot kohtaavat Itävalta-Unkarin armeijan niin korkeiden vuorten, karujen laaksojen kuin Pohjois-Italian idyllisten kaupunkienkin maisemissa. 

– Voit odottaa Isonzolta elokuvallisempaa, sujuvampaa ja monipuolisempaa pelattavuutta kuin edeltäjillään, jotka keskittyvät tarkemmin juoksuhautasotakokemukseen, pelisarjan luova johtaja Jos Hoebe kertoo.

Vielä päiväämätön Isonzo julkaistaan pc:llä, PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä, Xbox Onella sekä Xbox Seriesillä.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa