Vauhtia ja suomalaista PS4-toimintaa PlayStation Plus -pelaajille joulukuuksi

PlayStation Plussan päivittyessä kuun lopulla, nähdään mukana nyt myös luvatusti parit PS4-pelit. Vitalla ja PS3 pelataan kuitenkin myös edelleen.

13.11.2013 18:15

PlayStation 4 saa tässä kuussa julkaisunsa, mikä tarkoittaa myös merkittävää hetkeä PlayStation Plussalle. Palvelun päivittyessä kuun lopulla saavat sen tilaajat mahdollisuuden päästä ilmaiseksi käsiksi sekä uuteen PlayStation 3- ja Vita-tarjontaan että tällä kertaa nyt myös kahteen tuoreeseen PlayStation 4 -tuotokseen.

Sekä PlayStation 3:lla että Vitalla pelitarjonta päivittyy marraskuun 27. päivä. Tuolloin PlayStation 3:lla tilaajien haltuun tupsahtavat niin Grid 2 kuin myös Guacamelee! Vitalla vuorostaan nähdään niin Sonic & All Stars Racing Transformed kuin myös PSP:ltä tuttu Grand Theft Auto: Liberty City Stories.

Tarjonnasta poistuvat samana päivänä Metal Gear Rising: Revengeance, MotorStorm RC, Oddworld: Stranger’s Wrath ja Jak & Daxter Trilogy.

PlayStation 4 -pelaajat saavat Plussan kautta luvatusti uuden karhealle konsolilleen kotimaisen Housemarquen Resogunin sekä varjohyppely Contrastin. Pelit ovat tarjolla heti marraskuun 29. päivä PlayStation 4:n saapuessa Eurooppaan.

Huomioida kannattaa, että PlayStation 4:llä tullaan vaatimaan PlayStation Plus -tilausta monien nettipelien peluuta varten. Poikkeustapauksia toki nähdään ja tällaisia ovat varsinkin monet konsolin ilmaispelit.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa