Vasta kahden viikon ikäinen Dead or Alive 6 sai jo ilmaiseksi pelattavan version

Dead or Alive 6:ta voikin pelailla jo nyt myös ilmaisessa kuosissa.

16.3.2019 00:48

Vasta maaliskuun 1. päivä kauppoihin tuodusta Dead or Alive 6:sta on julkaistu uusi versio latauskaupoissa. Niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin Steamissakin tarjolla on Dead or Alive 6: Core Fighters, joka on ilmaiseksi pelattava inkarnaatio Team Ninja tuoreimmasta taistelupelistä..

Koluttavaksi Dead or Alive 6 tarjoaa Core Fightersin kautta neljä pelattavaa hahmoa (Kasumi, Hitomi, Diego ja Bass) sekä joukon eri pelitiloja. Nämä ovat Arcade, Versus, Time Attack, Training, haastepohjainen Quest sekä Ranked-tyypin verkko-ottelut. Maistiaisen muodossa kokeiluun voi yhtälailla ottaa pelin tarinatilan alun.

Lisää sisältöä voi luonnollisesti ostaa erikseen yksitellen tai erilaisissa paketeissa.

Aiemmin myös Dead or Alive 5:stä nähtiin vastaavanlainen versio, mutta se julkaistiin vasta vuoden verran myöhemmin pääpelin alkuperäisestä ilmestymisestä. Se perustui tuolloin pääpelin laajennettuun Ultimate-versioon.

Core Fightersin rinnalla Dead or Alive 6:een julkaistiin lisäksi päivitys, joka ujuttaa siihen mukaan lisää Quest-haasteita sekä esittelee tuoreita voitto- ja esittelyanimaatioita. Pelin ensimmäiseen kausikorttiin kuuluva asupaketti Happy Wedding Vol. 1 on sekin ilmestynyt saataville.

Lähde: Dead or Alive 6 (kotisivu)

Lisää luettavaa