Varoitus! Peli sisältää mikromaksuja – Devil May Cry 5 nopeuttaa pelaajien kehitystä rahaa vastaan

Capcomin tuleva toimintapeli helpottaa pelaajien kehitystä oikeaa rahaa vastaan.

24.9.2018 08:33

Capcomin kehitteillä olevassa Devil May Cry 5:ssä on paljastunut olevan mikromaksuja, joilla pelaajat voivat nopeuttaa oman hahmonsa kehitystä.

Tokyo Game Show -messuilla pelattavana ollut toimintapeli antaa pelaajille mahdollisuuden päivittää hahmojen kykyjä oikealla rahalla. Muutoin kehitys tapahtuu normaalisti vihollisilta saaduilla palloilla.

– Antamalla mahdollisuuden ostaa red orbeja haluamme antaa pelaajille vaihtoehdon. Jos he haluavat säästää aikaa ja saada kaiken välittömästi, niin he pystyvät tekemään sen, ohjaaja Hideaki Itsuno perustelee päätöstä.

Kykyjen hinnat vaihtelevat sekä pelinsisäisen että oikean valuutan osalta näiden käyttövaikeuden ja oletettavasti tehokkuuden mukaan, Itsuno paljastaa. Ideana on antaa pelaajille tarpeeksi aikaa oppia pelimekaniikka ennen kuin kaikkein monipuolisimmat kyvyt tulevat ostettavaksi.

Tietysti oikealla rahalla kyvyt voi ostaa itselleen välittömästi.

Pelistä paljastui viikonlopun aikana myös moninpeli, joskaan tätä ei ole vielä virallisesti julkistettu. PlayStation Storen listauksessa mainitaan moninpelin tukevan kahdesta kolmeen pelaajaa. Huhujen perusteella kyseessä saattaisi olla joko jonkinlainen yhteistyötila tai Horde-pelimuoto.

– Mitä haluamme kertoa on se, että olemme suunnitelleet pelin erityisesti parasta mahdollista yksinpelikokemusta silmällä pitäen, joten se on aina ollut fokuksemme. Vaan mitä onlineen ja moninpeliin ja sellaiseen tulee, niin teidän täytyy vain odottaa, Itsuno vihjailee mystisesti.

Devil May Cry 5 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 8. maaliskuuta.

Lähde: GameSpot, Eurogamer

Lisää luettavaa