Varo varasta! Ryöstöpeli Abermore saapuu pian muun muassa Thief-vaikuttein

Tulossa 10 Second Ninja -kehittäjiltä.

14.2.2022 20:41

Kokonaan uusi ensimmäisen persoonan ryöstelypeli tekee tuloaan ja vieläpä kohtalaisen piakkoin. Peli on Four Circle Interactiven kehittämä Abermore, jota voi odotella Windows-koneille 29. maaliskuuta.

10 Seconds Ninjan aiemmin tehneen tiimin uusi peli on ottanut selvästi oppia muun muassa klassikkosarja Thiefiltä, mutta pyrkii toki esittelemään peliryöstelyyn myös omia kikkojaan. Keskeisesti sen kampanja koostuu aina 18 päivän pituisesta ajanjaksosta, jonka aikana pelaajan on valmistauduttava suureen loppuryöstöön haalimalla muun muassa varusteita, kumppaneita ja muita apukeinoja pieniä aktiviteetteja tekemällä. Tehtävät luodaan myös prosedulaarisesti, eli jokaisen pelikerran pitäisi olla aina hieman erilainen.

Pelaaminen koostuu isosti varsinkin hiippailusta ja vihollisten hämäämisestä, mistä tehdään asteen verran lennokkaampaa yliluonnollisia voimia tarjoavilla tarotkorteilla. Tarjolla näyttäisi olevan esimerkiksi mahdollisuus teleporttaamisen ja kiveksi muuttumisen kaltaisille tempuille.

Ohessa Abermoren ensitraileri.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa