Varo vaaraa! Battlefront-pelaajat keksivät ilkeän tavan pilata Tähtien sota -fanien elokuvanautinnon

Tähtien sota -spoilereita ei voi välttää enää yhtään missään. Nyt myös Battlefrontia kannattaa karttaa, jos tuoreinta elokuvaa ei ole ehtinyt käydä katsomassa.

21.12.2015 08:53

Uunituore Star Wars: The Force Awakens on pyörinyt elokuvateattereissa alle viikon, mutta spoilereita on jo lähes mahdoton välttää.

Ilkeämieliset trollit ovat ujuttaneet lonkeronsa nyt myös Electronic Artsin Star Wars Battlefront -räiskintään, jonka moni voisi sisältönsä puolesta kuvitella olevan suhteellisen turvallinen ympäristö elokuvanautintoaan varjeleville. Pelille omistetulle Reddit-keskustelupalstalle on kuitenkin ilmaantunut raportteja käyttäjistä, jotka ovat valinneet kuvakkeikseen uuden elokuvan juonikäänteet pilaavia tekstinpätkiä. 

Vaikka ilmiö on toistaiseksi satunnainen ja pahantahtoiset pelaajat harvassa, saattaa hetkellinen mediapimento olla hyväksi, jos juonipaljastuksia pelkää yli kaiken. Luonnollisesti myös pelin chat-ikkuna on valtava riskitekijä spoilereita vältteleville. Alle on liitetty spoilerivapaa esimerkki Battlefront-törttöilystä.

Star Wars Battlefront on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Peli itse alustaa The Force Awakensia tervehenkisempään sävyyn tuoreimmalla Battle of Jakku -ilmaissisältöpaketillaan, joka tutkailee Jedin paluun jälkeisiä tapahtumia aavikkoisella Jakku-planeetalla.

Lähde: Reddit, Twinfinite

Lisää luettavaa