Varo juonipaljastuksia! Kingdom Hearts III -vuotoja liikkeellä jo reilusti ennen julkaisua

Kingdom Hearts III:n pelätään vuotaneen kokonaisuudessaan ihmisten ilmoille kuukautta ennen julkaisuaan.

16.12.2018 08:55

Kingdom Hearts III näyttäisi karanneen ihmisten ilmoille jo kuukautta ennen julkaisuaan.

Pelisivusto Eurogamerin raportin mukaan verkkoon on vuotanut jo kuvia pelin asennusruudusta ja päävalikosta, ja kierrossa kuuluu olevan myös erinäisiä kuvankaappauksia ja videoita pelistä itsestään. Ilmeisesti varhainen kopio pelistä on päätynyt vääriin käsiin, ja vuotojen pelätään pilaavan pelinautinnon niiltä, jotka haluavat kokea uuden osan käänteet omaan tahtiinsa.

Pelin ohjaaja Tetsuya Nomura on rientänyt kommentoimaan vuotoa pelisarjan virallisen Twitter-tilin kautta. Miehen mukaan studiolla ollaan tietoisia siitä, kuinka vuoto pääsi tapahtumaan, mutta tilanteeseen ei olla keksitty vielä ratkaisua. Kirjelmässään mies pyytää faneja jättämään vuodot jakamatta.

– Haluaisimme, että kaikki pääsisivät kokemaan pelin tasapuolisesti, joten pyydämme teiltä tukea asiassa. Olemme hyvin kiitollisia siitä, että fanit ovat varoitelleet toisiaan juonipaljastuksista, Nomura toteaa.

Nomuran mukaan pelin epilogi ja salainen loppuanimaatio julkaistaan vasta myöhemmin vuotojen välttämiseksi, joten niiden pilalle menemistä fanien ei pidä pelätä.

Kingdom Hearts III julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 29. tammikuuta.

Lähde: Eurogamer, Kingdom Hearts (Twitter)

Lisää luettavaa