Vapaus, veljeys, tasa-arvo! Taistelupelisarja näytti aluelukitukselle ovea

Persona 4 Arena Ultimax on aluekooditon peli lännessä. Vahinko ei ole siis suuri, jos peliä julkaistakaan koskaan Euroopassa.

10.7.2014 22:54

Atlusin ja Arc System Worksin uusin taistelupeli Persona 4 Arena Ultimax ei tule sisältämään länsimaisen versionsa osalta aluelukitusta. Atlusin yhdysvaltalainen osasto on vahvistanut asian pelin kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tieto aluelukituksen poissaolosta on merkittävä, sillä parin vuoden ikäinen alkuperäinen Persona 4 Arena -peli oli poikkeuksellisesti aluelukittu sekä Xbox 360:llä että PlayStation 3:lla. Ratkaisu oli erittäin epämiellyttävä eurooppalaisten kannalta, sillä vanhalla mantereella peli julkaistiin vasta vuonna 2013, kun Japanissa ja Pohjois-Amerikassa mätkintä sujui jo vuotta aiemmin.

Huomioida myös kannattaa, että ainakaan toistaiseksi Persona 4 Arena Ultimaxia ei ole vahvistettu ollenkaan Eurooppaan.

Persona 4 Arena Ultimax on eräänlainen jatko-osa alkuperäiselle Persona 4 Arenalle. Toiminnaltaan Ultimax on tosin hyvin samaa luokkaa edeltäjänsä kanssa ja lähinnä sen suurimmat muutokset odottavatkin enemmän tarinassa ja uusissa taistelijoissa.

Peli julkaistaan Pohjois-Amerikassa ja Japanissa myöhemmin vielä tämän vuoden aikana sekä PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle.

Lähde: Atlus, Atlus (Twitter), Siliconera

Lisää luettavaa