Vankilasimulaattori Prison Architect siirtyy konsoliaikaan kesäkuussa

Prison Architectin vankilasimulointi saavutta kesäkuussa konsolitkin aina Xbox 360:stä PlayStation 4:ään.

21.5.2016 01:17

Omien vankiloiden rakentamisen ja hallinnoimisen mahdollistava simulaatiokokemus Prison Architect on saanut virallisen julkaisupäivän konsoleilla. Alunperin valmiissa kuosissa jo pc:llä koettavissa ollut peli saadaan seuraavaksi yhtäaikaisesti valmiiksi niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin Xbox 360:lle, mikä tapahtuu 28. kesäkuuta.

Xbox Onella Prison Architectia on ollut jo mahdollista pelata keskeneräisessä Xboxin oman Preview-ohjelman kautta. Prison Architectin konsoliversion valmistuessa Preview-pelaajat pääsevätkin ilmaiseksi käsiksi peliin myöhempänä ajankohtana julkaistavaan All Day and A Night -lisäsisältöpakettiin, jota tarjotaan muille pelaajille myös ennakkotilausetuna.

Erikseen hankittuna All Day and A Nightille on kertymässä hintaa kymmenisen euroa. Se lisää Prison Architectiin niin kahdeksan uutta valmista vankilakarttaa, kahdeksan tuoretta maa-aluetta kuin kahdeksan ylimääräistä vankilajohtajaakin. Itse pääpeli on kustantamassa noin 25 euroa.

Valmistuessaan Prison Architect tuodaan konsoleille saataville tietysti latausmuodossa, mutta myös fyysisiä versioita pelistä tullaan vielä lisäksi näkemään. Konsoliversioiden kehityksestä on vastannut peliyhtiö Double Eleven alkuperäisten kehittäjien tukemana.

Lähde: Prison Architect (kotisivu)

Lisää luettavaa