Vanhat ja uudet Battlefieldit kohtaavat pelaajien omilla säännöillä – Battlefield 2042:n erikoispelitila Portal esiteltiin virallisesti

Battlefield 2042 juhlistaa sarjan historiaa erittäin muokattavalla Portal-osuudellaan.

22.7.2021 19:13

Battlefield 2042 ei ole jäämässä pelkästään vain lähitulevaisuuteen sijoittuvaksi verkkopaukutteluksi. Pelin yhdeksi oleellisimmaksi peruspilariksi on vahvistunut tällä viikolla Portaliksi kutsuttu osio, joka tuo uuden Battlefield-sisällön rinnalle koettavaksi myös vanhempia Battlefield-karttoja, osapuolia, aseita sekä ajoneuvoja.

Ripple Effect -studion eli vanhan DICE LA:n tekemä tila toimii pelaajille mahdollisuutena luoda omia mukautettuja Battlefield 2042 -kamppailuja. Yksinkertaisimmillaan tarjolla on tietenkin kyky yhdistellä esimerkiksi eri aikakausia perinteisissä Conquest- Rush- ja Team Deathmatch-tiloissa, mutta yhtälailla luomaan päästään peräti omia pelitiloja. Valikoiden kautta muokata voi esimerkiksi käytössä olevaa aseistusta ja liiketarjontaa, minkä lisäksi tarjolle saadaan jopa logiikkaeditori, jolla osaavammat pelaajat voivat luoda aina vain erikoislaatuisempia pelisääntöjä.

Julkaisussa Portal-tila tukee heti kaikkia Battlefield 2042:sta löytyviä oletuskarttoja, spesialisteja, aseita ja ajoneuvoja. Klassisista kartoista alkuun käyttöön saadaan puolestaan kuusi karttaa, jotka ovat seuraavat:

  • Battle Of The Bulge (Battlefield 1942)
  • El Alamein (Battlefield 1942)
  • Arica Harbor (Battlefield: Bad Company 2)
  • Valparaiso  (Battlefield: Bad Company 2)
  • Caspian Border (Battlefield 3)
  • Noshahr Canals (Battlefield 3)

Päivityksillä Portalin pitäisi tietysti myös vain laajentua tulevaisuudessa. Yksityiskohtaisemmin siitä voi lukaista Battlefieldin kotisivuilta.

Trailerimuotoisen esittelyn Battlefield 2042:n Portalista voi katsastaa alta. Julkaisunsahan peli saa 22. lokakuuta.

Lisää luettavaa