Vanhan sukupolven hyvästit jatkuvat: uusin Mortal Kombat hylkääkin PS3:n ja Xbox 360:n

Mortal Kombat X:ää on enää turha odottaa PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Pelin kyseisille alustoille kehitetyt versiot on nyt virallisesti peruttu.

29.8.2015 03:45

Alkuvuodesta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle julkaistua Mortal Kombat X:ää ei sittenkään nähdä enää vanhan sukupolven konsoleilla. Pelin julkaisija Warner Bros. on pelin virallisella keskustelualueella tuonut esille, että niin sekä Mortal Kombat X:n PlayStation 3- että myös Xbox 360 -versio on nyt virallisesti peruttu.

Warner Brosin mukaan syy peruuntumiselle on se, etteivät pelin vanhan sukupolven versiot ole kohdanneet niille asetettuja odotuksia. Yhtiö pahoitteleekin tapahtunutta ja kehottaa ennakkotilaajia pyytämään jälleenmyyjiltä rahat takaisin.

Mortal Kombat X julkistettiin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle viime vuonna samaan aikaan pelin muiden versioiden kanssa. Warner Brosin ongelmat vanhemman sukupolven versioiden kanssa alkoivat tulla kuitenkin ilmi kuluvan vuoden alussa, kun julkaisija ilmoitti kyseisten versioiden julkaisun siirtyvän huhtikuulta ”kesäksi”

Mortal Kombat X:n PS3- ja Xbox 360 -versioita ei kehittänyt enää pelin pääasiallisesti muuten luonut NetherRealm Studios. Sen sijaan käännöstyö oli annettu High Voltage Softwarelle, joka työsti myös pelin kivikkoisen alun saaneen pc-version. Warnerin menestys pc:llä on tosin ollut tänä vuonna takkuinen ilman High Voltageakin, sillä myös Batman: Arkham Knightin pc-versio paljastui sekin kesällä ongelmalliseksi tuotteeksi.

Lähde: Warner Bros. Community

Lisää luettavaa