”Vanhan koulukunnan” RuneScape teki paluun fanien innoittamana

Vuodelta 2007 tuttu RuneScape-versio on saanut jälleen virallisen tuen taakseen. Nyt fanit päättävät, mitä sille tapahtuu jatkossa.

24.2.2013 01:56

Jo yli kymmenvuotias massiiviroolipeli RuneScape on jälleen pelattavissa kaivatussa ”vanhan koulukunnan” muodossaan virallisesti. Paluun menneeseen mahdollisti peliä kehittävän Jagexin käynnistämä äänestys, jolla yhtiö on tutkinut pelaajien innostusta viimeksi vuonna 2007 nähtyä peliversiota kohtaan.

Äänestyksen on ollut määrä kestää sellaisenaan aina maaliskuun ensimmäiseen päivään saakka. Sen keräämä suosio oli kuitenkin niin suuri, että päätös tuoda ensimmäiset vanhaa versiota tukevat palvelimet äänestäneiden käyttöön tehtiin suosiolla jo tällä viikolla.

Seuraavan viikon aikana pelaajat voivatkin äänestämällä vielä vaikuttaa, miten Jagex lähtee tukemaan vanhaa vuoden 2007 RuneScapea. Mikäli ääniä kertyy tarpeeksi, voi vanhus saada vielä esimerkiksi mittavamman kehitystiimin taakseen ja päätyä kaikkien saataville ilmaiseksi.

Äänestykseen voi ottaa osaa RuneScapen kotisivuilla. Saadakseen kuitenkin äänensä kuuluviin ja sen myötä pääsyn vahempaan peliin, on pelaajilta löydyttävä maksullinen membership-jäsenyys.

Linkki Jagex-haastatteluun

Lähde: Jagex

Lisää luettavaa