Vanhan koulukunnan GTA-menoa muistuttava Shakedown: Hawaii sai vihdoin julkaisupäivän

Shakedown: Hawaii pääsee irti vihdoin toukokuussa.

23.4.2019 14:41

Tovi siinä ehti vierähtää, mutta Shakedown: Hawaii on saanut vihdoin virallisen julkaisupäivän. Alkuperäisten Grand Theft Auto -pelien henkeen tehdyn Retro City Rampagen jatko-osa ilmestyy PlayStation 4:lle, Switchille, Vitalle ja pc:lle 7. päivä toukokuuta noin 20 euron hintaan. 

Aiemmin lupailtu 3DS-versio on yhä sekin tulossa. Viimeisten hiomistöiden johdosta sen tulo tapahtuu kuitenkin hieman muita versioita myöhemmin. 

Tarjolla Shakedown: Hawaiissa on lintuperspektiivistä kuvattua avoimen maailman toimintaa, jota hämmennetään muutamilla tiiviimmillä toimintakohtauksilla sekä kepeillä liiketoimintamahdollisuuksilla. Pelimaailmasta on mahdollista hankkia nimittäin yrityksiä omaan haltuunsa ja maksimoida sitä kautta tuottojen saanti. Joskus kilpailijoita täytyy hieman käydä myös ravistelemassa.

Siinä missä lähemmäs seitsemän vuoden takainen Retro City Rampage haki tyylillisesti innoitusta kasibittisistä peleistä, on Shakedownia kehitettyä enemmän 16-bittisellä fiiliksellä. Kuten viimeisin trailerikin kuitenkin näyttää, on asian suhteen otettu siellä täällä myös hieman vapauksia.

Lähde: Vblank Entertainment

Lisää luettavaa