Vanha kunnon Guitar Hero kaivautuu syvemmälle hautaansa

Activision iskee lisää nauloja Guitar Heron arkkuun päättämällä pelin lisäsisältömyynnin.

19.3.2014 23:13

Korkealle taivaalle osin jopa yllättäen kohonnut ja lopulta räjähdysmäisen mahalaskun tehnyt Guitar Hero -sarja on pian haihtunut melkein tyystin maan päältä. Pelisarjan virallisilla Facebook-sivuilla julkaisija Activision on nyt vahvistanut, että sarjan lisäsisällön kaupittelu päättyy maaliskuun 31. päivä.

Saman kohtalon kokevat myös DJ Hero– ja Band Hero -pelien lisäsisältö, joiden myynti loppuu samaan aikaan. Hyvästit jätetään kanssa Guitar Heron mobiilipeliversiolle, joka vedetään sekin kokonaan myynnistä.

Palvelimiensa osalta pelit jäävät kuitenkin henkiin, eikä peleihin jo ostettuja lisäkappaleitaan ole kukaan menettämässä. Mikäli vielä viime hetkellä jotakuta myös kiinnostaa hankkia joitain uusia kipaleita peleihinsä, onnistuu se maaliskuun loppuun asti pidettävän alennusmyynnin voimin.

Tänä vuonna kuluneeksi tulee jo täydet yhdeksän vuotta, kun ensimmäinen Guitar Hero julkaistiin Harmonixin kehittämänä. Samainen studio päätyi luomaan lopulta myös Rock Band– ja Dance Central -sarjat yhtiön sopimuksen päätyttyä Activisionin kanssa.

Lähde: Guitar Hero (Facebook)

Lisää luettavaa