Parikin kappaletta 90-luvun räiskintäpelejä tuodaan takaisin uusien remasterointien voimin. Pelit ovat Half-Lifen hampaisiin vuonna 1998 jäänyt Ritual Entertainment työstämä SiN sekä Apogee Softwaren klassikkoteos Rise of the Triad.

SiN tekee paluun SiN: Reloaded -pakettina, jota työstää pelielvytyksiin erikoistunut Nightdive Studios. Sen tyylille ominaisesti alkuperäinen peli on käännetty pyörimään studion omalla KEX-moottorilla, minkä myötä peli saa niin terävämmän ulkoasun, tuen moderneille resoluutioille, natiivin ohjaintuen kuin sensuurista vapautetettuja pelielementtejä.

Monipeli on sekin mukana niin kuin myös Wages of SiN -laajennuksen sisältö sekä SiN: Goldin mukanaan tuomat viilaukset. Julkaisu tapahtuu Steamin kautta ensi vuonna.

Rise of the Triad palaa vuorostaan Destructive Creationsin tuella. Rise of the Triad Remastered nähdään sekin ensi vuonna niin PlayStationeilla, Xboxeilla, Switchillä kuin pc:llä laajakuvaresoluutioita, hiiren käyttöä kuin paranneltua moninpeliä tukien.

Lisää luettavaa