Vampyyriteemainen selviytymispeli V Rising on vahvistettu saapuvaksi PlayStation 5:lle.

Toukokuussa 2022 varhaisjulkaisuna Steamissa ilmestynyt V Rising ilmestyy tämän vuoden aikana PS5:lle. Pelin konsolipainoksen tarkempaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

V Rising on avoimeen pelimaailmaan sijoittuva selviytymistoimintapeli, jossa pelaajat omaksuvat vastikään heränneen vampyyrin roolin. Pelaajat kehittävät hahmoaan juomalla verta ja kartuttamalla parempaa varustusta sekä parantelevat kotinaan toimivaa linnaansa keräämillään materiaaleilla. V Rising on pelattavissa yksin tai moninpelinä, jossa pelaajat voivat tehdä yhteistyötä tai taistella toisiaan vastaan.

Konsolijulkaisun myötä peli saa liudan uudistuksia, jotka sovittavat peliä paremmin uudelle alustalle sopivaksi. Mukana on tietenkin peliohjaintuki sekä käyttöliittymäuudistuksia. Myös pc-pelaajat pääsevät nauttimaan samoista uudistuksista konsolijulkaisun myötä.

Vaikka V Rising vahvistettiin tällä erää konsoleista vain PS5:lle, vihjaa kehittäjä Stunlock Studios jo nyt pelin saapumisesta myös muille alustoille. Studion julkaiseman blogipäivityksen mukaan kyseessä on vasta ensimmäinen askel uusille alustoille laajentumisessa. Xbox- tai Switch-julkaisusta ei kuitenkaan toistaiseksi ole tietoa.

Lähde: Stunlock Studios

Lisää luettavaa