Vampyyriseikkailu BloodRayne: Betrayal läträä verellä vielä Steamissa

Wayforward Technologiesin BloodRayne: Betrayal sukeltaa yllättäen Steamiin jo aivan piakkoin.

24.4.2014 21:28

Mielipiteitä vahvasti jakanut BloodRayne: Betrayal on saamassa julkaisunsa pc:llä ensi viikolla. 30. huhtikuuta peli on napattavissa pelipalvelu Steamista, jonne sen on tuuppaamassa indiejulkaisija Midnight City yhteistyössä kehittäjä Abstractionin kanssa.

Pelin pc-julkaisu on tapahtumassa jopa varsin yllättäen, sillä BloodRayne: Betrayal nähtiin alkujaan Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla vuoden 2011 syksyllä. Pelin kehitti alkujaan muun muassa uudesta DuckTalesista tuttu WayForward Technologies, mikä on nähtävissä välittömästi varsinkin pelin varsin elävässä piirrosulkoasussa.

Pelaaja-lehdessä BloodRayne: Betrayal arvosteltiin vuoden 2011 lokakuun numerossa, jossa se katsottiin varsin viihdyttäväksi kokemukseksi. Pelaajien mittari kokemuksen suhteen on kuitenkin värähdellyt sen verran kiivaasti moniin suuntiin, että ennen luottokortin esiin kaivamista kurkata kannattaa ainakin vielä tuore traileri pelin PlayStation 3 -versiosta. Kyseinen versio löytää tiensä Japaniin toukokuussa Arc System Worksin julkaisemana ja Crimsom Slayer -lisänimellä varustettuna.

Lähde: Steam, Joystiq

Lisää luettavaa