Zombiräiskintä Left 4 Dead 2 ei saanutkaan aivan suunnitellusti lisäsisältöä Xbox 360:llä. Kehittäjä Valve ilmoitti viime kuussa tuovansa pelin Cold Stream -laajennuksen sekä tietokoneille että Xboxille heinäkuun 24. päivä, mutta laajennus saatiin kuitenkin eilen vasta vain sähköaivoille.

Nyt Valve on kertonut konsoliversion julkaisun siirtyneen ensi viikolle. Tarkasta julkaisupäivästä ei vielä ole tietoa, mutta hinta on selvä: laajennuksen saa omakseen 560 Microsoft-pisteellä eli noin seitsemällä eurolla.

Viime vuodesta asti kehityksessä ollut Cold Stream lisää peliin viisi kampanjaa. Näistä nimikkoseikkailu Cold Streamin luomisesta on vastannut alkujaan pelin yhteisö, kun taas neljä muuta kampanjaa, Death Toll, Dead Air, Blood Harvest ja Crash Course, nähtiin alkujaan ensimmäisessä Left 4 Dead -pelissä.

Laajennuksen ohessa Valve julkaisee myös uuden päivityksen, joka avaa pelin kaikki mutaatio-pelimuodot pelaajien käytettäväksi. Jotta niitä voisi tosin hyödyntää, on Xbox-selviytyjien omistettava The Passing -niminen lisäsisältöpaketti.

Pc:llä ja Macilla kaikki hupi on ilmaista.

Lähde: Left 4 Dead Blog, L4D Developer

Lisää luettavaa