Valven Dota 2 -turnaus houkuttelee uusia katsojia aloittelijalähetyksin

Valve tarjoaa tänä vuonna The International -turnauksestaan aloittelijaystävällisiä lähetyksiä, jotka on varustettu opastavalla peliselostuksella.

8.7.2014 18:56

Tässä kuussa järjestettävä Dota 2 -turnaustapahtuma The International pyrkii tänä vuonna olemaan aikaisempaa ystävällisempi uusille Dota 2:n ja elektronisen urheilun seuraajille.

Turnauksesta vastuussa oleva Valve on ilmoittanut, että se on aikeissa tarjota mahdollisuuden seurata The Internationalia tällä kertaa uusien yksinomaan aloittelijoille suunnattujen verkkolähetysten voimin. Dota 2:n kotisivujen kautta nähtävät lähetykset on varustettu englanninkielisellä selostuksella, jonka ensisijainen pyrkimys on nimenomaan tehdä peliä vähemmän tunteville selväksi, mitä milloinkin turnauksen otteluissa tapahtuu ja miksi.

Aloittelijoille suunnatut lähetykset ovat yksi useista keinoista seurata The Internationalia tänä vuonna. Yhtälailla muun muassa juuri Dota 2:n kotisivujen kautta Valve tarjoaa edelleen myös suoria turnauslähetyksiä, jotka on nimenomaan suunnattu pelin aktiiviyhteisölle.

The International -lopputurnaus käynnistyy Yhdysvalloissa Seattlen kaupungissa heinäkuun 18. päivä ja se kestää neljä päivää. Turnauksen palkintopotin koko on ennätykselliset yli kymmenen miljoonaa dollaria, josta turnauksen voittajajoukkue nappaa lähes viiden miljoonan siivun.

Lähde: Dota 2 (kotisivu)

Lisää luettavaa