Valve palkitsee Counter-Strike-yhteisöä Operation Paybackilla

Valve on käynnistänyt Counter-Strike: Global Offensivessa kampanjan, jonka kautta pelaajat voivat antaa rahallista tukea arvostettuja karttoja tehneille muille pelaajille.

27.4.2013 14:31

Counter-Strike: Global Offensivessa vietetään seuraavat kuukaudet yhteisöä tukemalla. Pelitalo Valve on aloittanut tällä viikolla pc-puolella Operation Payback -nimisen kampanjan, jonka aikana se myy kuutta dollaria vastaan pääsyoikeuksia pelin uusille virallisille erikoispalvelimille, joita tähdittävät seitsemän kuluttajien luomaa arvostettua karttaa.

Kampanjan ideana on tarjota hyviä arvosanoja keränneille käyttäjäkartoille vakaat pelipalvelimet, joiden maksullisuuden kautta kartoista vastanneille pelaajille on tarkoitus vielä myös maksaa oikeaa rahaa hyvin tehdystä työstä. Valve ei ole tosin vielä tarkentanut, miten ja millaisissa osissa se on aikeissa jakaa pelaajille kyseisiä tilipusseja.

Kukkaroaan avaavat pelaajat saavat hekin kampanjasta pieniä erikoisetuja. Palvelinpääsyjen ohella heidän pelaaja-avatariinsa ilmestyy nimittäin kolikkomerkintä osoituksena annetusta tuesta. Tukijoille annetaan myös oikeus kutsua erikoispalvelimiin kavereita, joilla ei muuten olisi pääsyoikeutta niihin.

Kampanja kestää aina heinäkuun viimeiseen päivään asti. Valve on kuitenkin antanut ymmärtää, että se on aikeissa tehdä vielä jatkossakin vastaavanlaisia erikoistempauksia.

Operation Paybackiin voi osallistua muun muassa lähdelinkin kautta, ja ainakin vielä kirjoitushetkellä siihen pääsee mukaan tavanomaista halvemmalla. Erikoispalvelimilla pyörivät kartat ovat Museum, Favela, Downtown, Thunder, Motel, Seaside ja Library.

Lähde: Valve

Lisää luettavaa