Valve myöntää: Artifact kärsii syvälle juurtuneista ongelmista – päivityssuunnitelmat laitetaan uusiksi

Valve myöntää sen uuden Artifact-pelin ongelmat, mutta ei aio luovuttaa pelin suhteen.

2.4.2019 08:53

Valve on myötänyt, ettei sen uutuuspeli Artifactin saama vastaanotto ole vastannut yhtiön odotuksia.

Marraskuussa julkaistu virtuaalikorttipeli herätti kyllä vähintään monien uteliaisuuden marraskuisella julkaisullaan, mutta sittemmin sen verkkoareenoilla on ollut hiljaista, eikä merkkejä piristymisestä ole ollut ilmassa. Peliä on kyllä kohtalaisesti kehuttu pelattavuuden osalta, mutta niin sen rahoitusmalli kuin pelaamista ympäröivät ominaisuudet ovat jättäneet monille toivomisen varaa. Kaikki eivät ole olleet myöskään tyytyväisiä tapaan, jolla Valve on kommunikoinut pelaajille pelin kehityksen edistymistä. 

Nyt Valve onkin halunnut erityisesti varmistaa, ettei se ole luovuttamassa Artifactin suhteen.

–On käynyt selväksi, että pelissä on syvälle juurtuneita ongelmia, joita uusia ominaisuuksia ja kortteja lisäävä alkuperäinen päivitysstrategiamme ei ole riittävä käsittelemään. Uskomme sen sijaan, että oikea liike on arvioida uudelleen valintoja, joita olemme tehneet matkan varrella niin pelisuunnittelun, talouden, sosiaalisuuden kuin muiden osa-alueiden suhteen, Valve summaa pelin kotisivuilla.

Konkreettisesti tämä on tarkoittamassa sitä, että tasaisemman päivitysvirran tavoittelemisen sijaan kehittäjät pyrkivät seuraavaksi ratkomaan pelin suurimpia ongelmia, mikä voi heidän mukaansa vaatia myös jonkin verran aikaa. Mitään tarkkaa suunnitelmaa Valvella ei ole vielä tulevaisuutta varten, mutta se lupaa palata asiaan heti, kun korjaushanke alkaa selkeytyä tavoitteiden ja ratkaisujen osalta.

Lähde: Artifact (kotisivu)

Lisää luettavaa