Valve kurkottaa nuorison suuntaan kokeellisella Pipeline-projektillaan

Valve on avannut verkkosivut Pipelineksi kutsutulle projektilleen, jonka päämääränä on sekä tiedottaa pelialasta kiinnostuneita nuoria kuin myös kokeilla, miten Valve pystyy kouluttamaan lukioikäisiä pelialan haasteita varten.

14.7.2013 23:15

Steamin kesäalennusmyynnit ovat päässeet juuri vauhtiin, mutta se ei ole estänyt Valvea ryhtymästä myös muihin mielenkiintoisiin hommiin. Yhdysvaltalaispelitalo on avannut nyt sivuston Pipeline-nimiselle projektilleen, jonka päämääränä on tarjota monenkirjavaa tietoa ja kenties jopa apua varsinkin pelialasta kiinnostuneille nuorille.

Sivusto on täysin Valven harjoittelijoina toimivien teini-ikäisten poikien ja tyttöjen luoma kokonaisuus. Sen on määrä täyttyä jatkossa esimerkiksi haastatteluista, joiden pyrkimyksenä on erityisesti vastata pelialalla työskentelyyn liittyviin polttavimpiin kysymyksiin. Projektin ohessa pelitalo samalla itse seuraa, pystyykö se kouluttamaan nuoria toimimaan osana Valven tapaista yritysympäristöä.

Pipelinen kotisivut löytää tämän linkin takaa. Sisällöllä se ei vielä juhli, mutta vierailijoilla on mahdollisuus liittyä Pipelinen sähköpostilistalle ja saada tiedotteita, kun projekti etenee ja sivusto päivittyy.

Lisää luettavaa