Valve auttaa tuomaan Street Fighter V:n Linuxille – uusi beetatesti käynnissä

Street Fighter V:n peluu tulee onnistumaan vielä Linux-koneilla ja aina myös Steam-ohjaimenkin kera.

18.12.2015 22:00

Capcomin tuore taistelupeli Street Fighter V on saapumassa vielä PlayStation 4:n ja Windows-koneiden ohella myös Linuxille.

Hankkeessa Capcom on saanut apua Valvelta itseltään, jonka tarkoituksena on ollut saada peli tukemaan ainakin SteamOS -käyttöliittymää. Linux-käännöksen yhteydessä peliin on ujutettu samalla myös virallinen tuki Steam-ohjaimelle, jota voikin kokeilla jo parhaillaan käynnissä olevan Street Fighter V:n uusimman beetatestivaiheen yhteydessä.

Tämänkertainen Street Fighter V:n testausvaihe kestää aina joulukuun 20. päivään saakka. Uusimman testin myötä pelaamaan on tällä kertaa päästy ensiksi niin Ryulla, Birdiella, Cammylla, Necallilla, Nashilla kuin myös Laurallakin, jotka saavat myöhemmin seuraa myös Dhalsimista ja Zangiefista. Pelitiloista koettavaksi on saatu nyt niin sekä Ranked Match- että myös Casual Match-verkko-ottelut kuin myös pelin harjoitustila.

Pitkin beetatestailua Capcom järjestää pari noin kymmenen tunnin pituista huoltotaukoa. Tarkan aikataulun näihin liittyen voi tarkastaa läpi Capcomin yhteisösivuilta.

Beetatesti koskee sekä PlayStation 4- että myös pc-pelaajia. PlayStation 4 -pelaajat ovat voineet ilmottautua testaajiksi mukaan pelin kotisivuilla, kun taas pc:llä testailemaan pääsee pelin ennakkotilaamalla.

Ohessa hilajttain paljastettu Street Fighter V:n introanimaatio.

Lisää luettavaa