Valtava roolipelimaailma odottaa Xenoblade Chronicles X:ssä – 20 minuutia pelikuvaa

Xenoblade Chronicles X:stä on ilmaantunut paljon uutta pelikuvaa ihmeteltäväksi. Myös yhteistyötila vahvistui samalla peliin.

6.2.2015 16:54

Wii U:n Xenoblade Chronicles X:llä ei kenties ole vielä tarkkaa julkaisupäivää lännessä, mutta Japanissa uutuusroolipeli tömähtää kauppoihin jo huhtikuussa. Pelin debyytin lähestyessä Nintendo onkin yhteistyössä Monolith Softin kanssa rykäissyt nettiin noin 20 minuutin pituisen videon pelin maailmasta.

Esille videolle tuodaan niin pelin sankarien tukikohtana toimiva New Los Angeles -kaupunki kuin myös sen ulkopuoliset alueet, mikä kaikki on osa ihmiskunnalle tyystin tuntematonta Mira-planeettaa. Merkittävän osan pelistä muodostaakin pelimaailman tutkiminen ja sen resurssien kartoittaminen vaikka tokihan myös tehtävien tekeminen kanssaihmisille ja hirviöitä vastaan taisteleminen ovat myös merkittävä osa pelikokemusta.

Videon julkaisemisen ohella Nintendo on nyt lisäksi vahvistanut, että yksinpelitilan ohella Xenoblade Chronicles X:stä löytyy myös kourallinen moninpeliominaisuuksia. Peli tulee tukemaan sekä neljän pelaajan yhtäaikaista yhteistyöpelaamista, minkä lisäksi kaikkiaan 32 pelaajaa kerralla voi myös lyöttäytyä yhteen vaihtamaan esimerkiksi esineitä ja informaatiota.

Peli on parhaillaan jo esiladattavissa Japanissa. Sen myötä selville onkin tullut, että peli tulee syömään kovalevyltä noin 22,7 gigatavua.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa